Najaarsfair Terschuur
 
Op D.V. zaterdag 3 november van 10.30 tot 15.00 uur organiseert de Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur een najaarsfair.
 
Er zullen kramen met allerhande leuke artikelen zijn zoals sierraden, speelgoed, Cd’s, Home decoratie, haakwerk, decoratieve bloemstukken, boeken, brocante artikelen, Jemako producten en potten & pannen uit grootmoeders tijd. Nieuw dit jaar is een kraam met o.a. klompen, laarzen en werkkleding. Verder zijn er verschillend etenswaren zoals oliebollen, kipproducten, speculaas en vis te koop. Naast het verkopen van goederen is ook veel ruimte voor onderlinge ontmoeting. U kunt even rustig gaan zitten om bij te praten met andere bezoekers. Naast de gebruikelijke koffie, thee, of fris met gebak, kunt u ook weer terecht voor overheerlijke erwtensoep of een broodje warme worst. Bijzonder is dit jaar een kleine expositie van doopjurken van gemeenteleden. Voor de jongeren staan er enkele sjoelbakken, waar leuke prijsjes mee te verdienen zijn. Voor een bakje warme kibbeling tussendoor of voor een (broodje) haring of een makreel kunt u onder de hooiberg terecht. Verder verkopen we o.a. kipproducten, kaas, rookworst, beenham en erwtensoep.
 
Dit jaar hopen we de opbrengst voor de helft te bestemmen voor het zendingswerk van de ZHHK (het werk in Suriname) en de andere helft is bestemd voor de plaatselijke Hersteld Hervormde kerk. De fair wordt gehouden in en rondom de boerderij van de familie Doornenbal, Hoevelakenseweg 177 in Terschuur.

 

 Routebeschrijving Najaarsfair  Terschuur

De boerderij waar de herfstfair gehouden worden is gevestigd aan de Hoevelakenseweg 177 in Terschuur. Door onderstaande route te volgen komt u op de plaats van bestemming.

Vanuit de richting Amsterdam/Amersfoort/Apeldoorn/Ede

A1, afslag 15 (Barneveld/Ede). Onderaan de afrit linksaf richting Nijkerk/Amersfoort. Na circa 1 kilometer neemt u de 3de afslag op de rotonde richting Terschuur (Rijksweg). Deze weg gaat over in de Hoevelakenseweg en u vervolgt de weg in Terschuur. Als u Terschuur verlaat ligt de boerderij na ongeveer 800 meter aan uw linkerzijde.

 

 

                       

 

Aanvullende gegevens