Derde Boeren Winterfair in Terschuur

De orgelcommissie organiseert op D.V. 29 november aanstaande een gezellige winterfair in de monumentale boerderij van de fam. Doornenbal aan de Hoevelakenseweg 177 in Terschuur.

De opbrengst van de fair is bestemd voor het orgelfonds. Het evenement zal binnen plaatsvinden: op deel en in de schuur met aangesloten ten. Alle ruimten zijn verwarmd! De opzet is zodanig dat deze is afgestemd op de tijd van het jaar en er voor ieder wat wils is.

Er zijn eigen producten en daarnaast zijn er diverse standhouders die een keur aan artikelen te koop aanbieden. Zo maar een greep uit de artikelen die onze standhouders aanbieden: bloemstukjes, boeketten, kaarsen, home decoration, sfeercadeaus, curiosa, borduurartikelen, uitgebreide kaartencollecties, ambachtelijke advocaat, haakwerk, wol en haakgarens, baretten, veel gebruikte en nieuwe boeken, koor- en orgel cd’s, bloemen, planten, eindejaarspakketten, brocante, sfeercadeaus, fotokaarten en –cadeautjes, spullen uit grootmoederstijd, curiosa, swipe producten, sieraden, sjaals en tassen, …. en dat is nog niet alles! Ook de kledingschuur is open!

Dit jaar zijn er diverse stands met zelfmaakartikelen en materialen: wol, garens, diverse gehaakte en geborduurde spullen, etc.: oude tijden herleven in en rond Jolenbroek!

Verder is er natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens. Naast koffie en thee met huisgemaakte taart of cake, zijn onder andere warme ambachtelijke erwtensoep en broodjes warme worst verkrijgbaar in het gezellige boerderijrestaurant. Om mee te nemen zijn er onder andere diverse kipproducten, ambachtelijke slagerserwtensoep en –rookworst en grillworst, ovenheerlijke speculaasproducten als ook een keur aan heerlijke streekproducten zoals advocaat. Van diverse lekkernijen die te koop worden aangeboden, kunt u eerst ter plekke proeven!

Ook aan de jongelui en de kinderen is gedacht. Naast de sjoelbak zijn er dit jaar kleine konijntjes.

konijntjes

Aan sfeer zal het niet beslist ontbreken, vanwege de authentieke entourage van de boerderij en de inrichting van de verschillende ruimten waar de fair gehouden wordt. Kortom: het belooft een leuke, gezellige en aantrekkelijke fair te worden!

Op zaterdag 29 november tussen 10.30 uur tot 15.30 uur hopen we u en jou te mogen verwelkomen op de Hoevelakenseweg 177 in Terschuur: van harte welkom!

                       

Voor meer informatie kunt u terecht bij fam. Nap (0342-462358 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Onderstaande standhouders hebben zich inmiddels aangemeld:

-          Boekenstek: nieuwe en gebruikte boeken (www.boekenstek.nl)

-          Van Mourik: sieraden, tassen, sjaals

-          Renske van Doorn: wol&haakgarens (shop.renskeshandwerken.nl)

-          Marjan Top: haakwerk

-          Sfeerkadoshop: sfeerkado’s (www.sfeerkadoshop.nl)

-          Jolanda Boekhout: homedecoratie

-          Van Maanen: swipeproducten (www.swipeshoponline.com/page10.php)

-          Doornenbal & Vreekamp: homedecoratie en borduurwerken

-          Sfeerkadoshop: sfeerkado’s (www.sfeerkadoshop.nl)

-          Janneke van Emous: baretten, omslagdoeken, knuffeldoekjes, snoeppotjes+tekst

-          Fleur Fotokaarten: fotokaarten en foto-cadeautjes (www.fleurfotokaarten.nl)

-          Bettine Brouwer: Aloë Vera en arretjes cake

-          Alie’s Tupperware: Tupperware producten (www.aliestupper.nl)

-          Reinate’s Optidee: handdoeken, badjassen, schoonmaakartikelen, doeken, beddegoed e.d.  

-          Van Veluw: bloemen, planten en kerstpakketten

-          Van de Kamp: curiosa, potten en pannen uit grootmoeders tijd

-          Pasterkamp: koor cd’s, orgel cd’s, vertel cd’s e.d.

Bestel nu uw boeken bij www.boekenstek.nl en haal ze af op 29 november op de winterfair met 10% korting! Dit geldt voor alle tweedehands boeken. Vermeld dan bij uw bestelling: Afhalen in Terschuur.

 

 

Routebeschrijving Boeren Winterfair Terschuur

De boerderij waar de winterfair gehouden worden is gevestigd aan de Hoevelakenseweg 177 in Terschuur. Door onderstaande route te volgen komt u op de plaats van bestemming.

Vanuit de richting Amsterdam/Amersfoort/Apeldoorn/Ede

A1, afslag 15 (Barneveld/Ede). Onderaan de afrit linksaf richting Nijkerk/Amersfoort. Na circa 1 kilometer neemt u de 3de afslag op de rotonde richting Terschuur (Rijksweg). Deze weg gaat over in de Hoevelakenseweg en u vervolgt de weg in Terschuur. Als u Terschuur verlaat ligt de boerderij na ongeveer 800 meter aan uw linkerzijde.

                       

 

 

Aanvullende gegevens