Tweede Boeren Winterfair in Terschuur

De orgelcommissie organiseert op D.V. 30 november aanstaande een gezellige winterfair in de monumentale boerderij van de fam. Doornenbal aan de Hoevelakenseweg 177 in Terschuur.
De opbrengst van de fair is bestemd voor het orgel in de in aanbouw zijnde kerk. Het evenement zal  binnen plaatsvinden: op deel, in de schuur en onder de hooiberg. Alle ruimten zijn verwarmd! De opzet is zodanig dat deze is afgestemd op de tijd van het jaar en er voor ieder wat wils is. De eerste aanmeldingen van standhouders zijn binnen en het ziet er naar uit dat alle kramen snel bezet zullen zijn.

Er is een kraam met eigen producten en daarnaast zijn er diverse standhouders die een keur aan artikelen te koop aanbieden. Zo maar een greep uit de artikelen die onze standhouders aanbieden: bloemstukjes, boeketten, kaarsen, biologische streekproducten, home decoration, potten en pannen uit grootmoeders tijd, curiosa, borduurartikelen, nestkastjes en vogelhuisjes,  uitgebreide kaartencollecties, ambachtelijke advocaat, arretjescake, veel gebruikte en nieuwe boeken, brocante, swipe producten, sieraden, sjaals en tassen, allerhande vogelvoer, …. en dat is nog niet alles! Ook de kledingschuur is open en er komen nog standhouders bij!

Verder is er natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens. Naast koffie en thee met huisgemaakte taart of cake, zijn onder andere warme ambachtelijke erwtensoep en broodjes warme worst verkrijgbaar. Om mee te nemen zijn er onder andere diverse kipproducten, ambachtelijke slagerserwtensoep en -rookworst als ook een keur aan heerlijke streekproducten. Van diverse lekkernijen die te koop worden aangeboden, kunt u eerst ter plekke proeven!
Ook aan de jongelui en de kinderen is gedacht. Naast de sjoelbak ontbreken de kuikens niet.
Aan sfeer zal het niet beslist ontbreken, vanwege de authentieke entourage van de boerderij en de inrichting van de verschillende ruimten waar de fair gehouden wordt. Kortom: het belooft een leuke en aantrekkelijke fair te worden! Noteer daarom in uw en jouw agenda: zaterdag 30 november  van 10.30 tot 15.30 uur, Hoevelakenseweg 177 in Terschuur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij fam. Nap (tel. 0342-462358 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Onderstaande standhouders hebben zich inmiddels aangemeld:

Boekenstek nieuwe en gebruikte boeken (www.boekenstek.nl)
Diwitru fotokaarten (www.diwitru-fotokaarten.nl)
Arkelandshoeve producten van het platteland (www.landwinkel-ermelo.nl)
Aart de Bloemenman vogelvoerproducten, kamerplanten
Van Mourik sieraden, tassen, sjaals
Brouwer arretjescake
Jolanda Boekhout homedecoratie
Van Maanen swipeproducten (www.swipeshoponline.com)
Van de Kamp curiosa, potten en pannen uit grootmoeders tijd
Doornenbal & Vreekamp      homedecoratie en borduurwerken

 

winterfair2013

 

Bestel nu uw boeken bij www.boekenstek.nl en haal ze af op 30 november op de winterfair met 10% korting! Dit geldt voor alle tweedehands boeken.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

Aanvullende gegevens