Eerste Boeren Winterfair in Terschuur

 

De orgelcommissie organiseert op D.V. zaterdag 1 december aanstaande een gezellige winterfair in de monumentale boerderij van de fam. Doornenbal aan de Hoevelakenseweg 177 in Terschuur.

De opbrengst van de fair is bestemd voor het orgel in de nieuw te bouwen kerk. Het evenement zal (hoofdzakelijk) binnen plaatsvinden. De opzet is zodanig dat deze is afgestemd op de tijd van het jaar en er voor ieder wat wils is. Er worden gebruikte en nieuwe (brocante) artikelen verkocht en daarnaast zijn er diverse standhouders met een keur aan artikelen.

Verder is er natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens. Naast koffie en thee met taart of cake, zijn onder andere warme erwtensoep en broodjes warme worst verkrijgbaar. Om mee te nemen zijn er onder andere speculaasproducten, diverse kipproducten, ambachtelijke erwtensoep en rookworst als ook een keur aan heerlijke streekproducten. Van diverse lekkernijen die te koop worden aangeboden, kunt u eerst ter plekke proeven!

Ook aan de jongelui en de kinderen is gedacht. Naast de sjoelbak is er gelegenheid om taaitaai te happen!

Aan sfeer zal het niet beslist ontbreken, vanwege de authentieke entourage van de boerderij en de inrichting van de ruimte waar de fair gehouden wordt. Kortom: het belooft een leuke en aantrekkelijke fair te worden! Noteer daarom alvast in uw en jouw agenda: zaterdag 1 december van 10.30 tot 15.30 uur, Hoevelakenseweg 177 in Terschuur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij fam. Nap ( tel: 0342-462358 / email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 De eerste standhouders zijn inmiddels bekend:

-          Alie’s Tupperware

-          Doornenbal Borduurwerk & homedecoratie

-          Diwitru,  Fotokaarten enzo

-          De Biohof, Biologische producten

-          Jolanda Boekhout, Homedecoratie en vogelvoerdecoraties

-          Van Maanen, Swipe producten

-          Eline van Bloemendaal, Bloemwerk

-          Van Mourik, Sieraden, sjaals en tassen

-          Boekenstek: veel gebruikte en ook nieuwe boeken (ook kinderboeken, theologie, etc. etc.)

-          Brouwer: kaarsen, arretjescake en meer

-          Van de Kamp: vogelhuisjes, nestkastjes, potten en pannen uit grootmoeders tijd(!)

-          Donkersteeg: antiek en curiosa

-          Beukers: serviezen, porselein, dienbladen, kunststof dierenbeelden

 

 

Aanvullende gegevens