Aanmelden kerkdienst

Omdat met het huidige systeem het aantal bezoekers per kerkdienst erg verschilt, willen we als kerkvoogdij gebruik gaan maken van de methode waarbij u zich digitaal kunt aanmelden voor bepaalde diensten. Hiervoor willen we gebruik gaan maken van de methode van kerktijd.nl. Hiervoor is het nodig dat wij beschikken over de email adressen van onze gemeenteleden. Een beperkt aantal emailadressen is bij ons bekend, veel echter nog niet. Daarom vragen wij u om u mailadres door te geven. De emailadressen worden vertrouwelijk gebruikt door kerkvoogdij en kerkenraad.

De eerste mogelijkheid is dat u zich zelf aanmeld via de link: https://app.kerktijd.nl/member/register/a8bc1f7d-9927-486d-86e7-bfee61cdf709 U kunt dan een eigen account aanmaken met een wachtwoord en daar uw naam en email adres invullen en gelijk aangeven met hoeveel personen u normaal naar de kerk komt. Kinderen t/m 12 jaar graag niet opgeven, omdat deze niet meetellen volgens de richtlijnen van de Hersteld Hervormde Kerk.

Als dit niet lukt, kunt u ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat hij u mailadres heeft, graag dan ook, voor zover u over een mobiel telefoon beschikt met vermelding van u mobiele nummer. Dan sturen wij u een mail met daarin de link om u aan te melden.

Als u niet over een emailadres beschikt en wel naar de kerk wilt komen, wilt u dit dan doorgeven aan kerkvoogd Peter Davelaar, telefoon 06 502 700 60, dan kunnen wij voor u een aanmelding in orde maken. Wij vragen u om op korte termijn te reageren, dan kunnen we snel starten met deze nieuwe methode van uitnodigen.

Aanvullende gegevens