Uitnodiging kerkdiensten

Voor de kerkdiensten word er vanaf 01-12-2020 gewerkt met het uitnodiging stysteem van Kerktijd.

Kerktijd is een eerlijk en roulerend uitnodigingssysteem waarin iedereen evenveel kans heeft om een kerkdienst te bezoeken. Kerktijd.nl werkt anders dan een gewoon reserveringssysteem. Het systeem houdt zelf bij wie het langst geen kerkdienst heeft bezocht en daarom als eerste een uitnodigingsmail mag krijgen. Bij afmeldingen worden automatisch nieuwe mensen uitgenodigd.

 

 Aanmelden kerkdiensten
Omdat met het huidige systeem het aantal bezoekers per kerkdienst erg verschilt, willen we als kerkvoogdij gebruik gaan maken van Kerktijd.nl

De eerste mogelijkheid is dat u zich zelf aanmeld via de link: https://app.kerktijd.nl/member/register/a8bc1f7d-9927-486d-86e7-bfee61cdf709. U kunt dan een eigen account aanmaken met een wachtwoord en daar uw naam en email adres invullen en gelijk aangeven met hoeveel personen u normaal naar de kerk komt.

Als dit niet lukt, kunt u ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat hij u mailadres heeft, graag dan ook, voor zover u over een mobiel telefoon beschikt met vermelding van u mobiele nummer. Dan sturen wij u een mail met daarin de link om u aan te melden.
Als u niet over een emailadres beschikt en wel naar de kerk wilt komen, wilt u dit dan doorgeven aan kerkvoogd Peter Davelaar, telefoon 06 502 700 60, dan kunnen wij voor u een aanmelding in orde maken

 

Aanpassing maatregelen (23 juni 2021)

In navolging van de verruimingen, die in de laatstgehouden persconferentie zijn aangekondigd, is besloten dat:

  • We weer op de gewone wijze gaan zingen, zoals we gewend zijn. Het is niet langer nodig om ingetogen te zingen.
  • Het niet langer nodig is om mondkapjes te dragen in de kerk
  • Het bezoekersaantal zal opgeschaald worden. De gemeente zal opgedeeld worden in twee groepen, zodat u weer elke week een keer naar de kerk kunt. In de komende nieuwsbrief zal staan in welke groep u komt. Tot die tijd blijven we werken via het kerktijd-systeem.
  • Er wordt gekeken om in de morgendienst weer kinderoppas op te starten. We hebben hier nog een moeder (of vader) voor nodig, die dit co├Ârdineert. U kunt zich daarvoor melden bij de kerkvoogdij.

We willen u vragen om bij het bezoek van kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten de richtlijnen van de RIVM op te volgen. Hou 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten, ontsmet uw handen bij binnenkomst, gebruik een mondkapje bij het lopen in het kerkgebouw, laat uw naam registreren en volg de aanwijzingen van de BHV op. Zo houden wij het voor u en de andere bezoekers veilig.

 

Vragen

Heeft u vragen of zijn u dingen onduidelijk? Neem dan contact op met kerkvoogd Peter Davelaar 0650270060

 

Tenslotte

Voor al het bovenstaande geldt: Zo de HEERE wil en wij leven.

 

Met vriendelijke groet,

Kerkenraad en Kerkvoogdij.

 
 
 

Aanvullende gegevens