Uitnodiging kerkdiensten

Voor de onderstaande kerkdiensten wordt u uitgenodigd, wanneer uw achternaam begint met de volgende letters.

  • Morgendienst   29-11-2020   A t/m C
  • Middagdienst   29-11-2020   D t/m L

 

Aanmelden kerkdiensten
Omdat met het huidige systeem het aantal bezoekers per kerkdienst erg verschilt, willen we als kerkvoogdij gebruik gaan maken van de methode waarbij u zich digitaal kunt aanmelden voor bepaalde diensten. Hiervoor willen we gebruik gaan maken van de methode van kerktijd.nl. Hiervoor is het nodig dat wij beschikken over de email adressen van onze gemeenteleden. Een beperkt aantal emailadressen is bij ons bekend, veel echter nog niet. Daarom vragen wij u om u mailadres door te geven.


De eerste mogelijkheid is dat u zich zelf aanmeld via de link: https://app.kerktijd.nl/member/register/a8bc1f7d-9927-486d-86e7-bfee61cdf709. U kunt dan een eigen account aanmaken met een wachtwoord en daar uw naam en email adres invullen en gelijk aangeven met hoeveel personen u normaal naar de kerk komt.


Als dit niet lukt, kunt u ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat hij u mailadres heeft, graag dan ook, voor zover u over een mobiel telefoon beschikt met vermelding van u mobiele nummer. Dan sturen wij u een mail met daarin de link om u aan te melden.
Als u niet over een emailadres beschikt en wel naar de kerk wilt komen, wilt u dit dan doorgeven aan kerkvoogd Peter Davelaar, telefoon 06 502 700 60, dan kunnen wij voor u een aanmelding in orde maken. Wij vragen u om op korte termijn te reageren, dan kunnen we snel starten met deze nieuwe methode van uitnodigen.


We willen dit systeem vanaf de eerste kerkdienst in december gaan gebruiken. We vragen u daarom dringend om u vóór die tijd aan te melden, zodat we u voor de kerkdiensten kunnen uitnodigen.

 

Nieuwe maatregelen (15 oktober 2020)

Het aantal coronabesmettingen in ons land en op de dorpen stijgt hard. Ook in onze gemeente zien we een toename van aantal mensen dat positief getest is op corona. Om verdere stijging te voorkomen heeft de overheid de kerken gevraagd om het aantal bezoekers terug te brengen naar 30 en de komende tijd alle niet-noodzakelijke bijeenkomsten voor volwassenen niet door te laten gaan. Door dit terugbrengen van het aantal contactmomenten krijgt het virus minder kans zich te verspreiden.

De veiligheidscommissie (bestaande uit afgevaardigden van de kerkenraad en kerkvoogdij) heeft besloten dit advies van de overheid op te volgen. Dit betekent:

  1. Het aantal personen in de kerkdiensten wordt teruggebracht naar 30 personen, exclusief personeel.Gezien het beperkte aantal bezoekers is er geen kinderoppas.
  2. Al het jeugdwerk gaat door. Dit betreft de catechisaties, belijdeniscatechisatie, club en JV's.
  3. Alle kerkelijke activiteiten voor volwassenen (buiten de kerkdiensten om) gaan niet door. Dit betreft de Bijbelkring, jongerenkring en de mannen- en vrouwenvereniging.

Deze maatregelen zijn genomen op 15 oktober. Wanneer de overheid met nieuwe relevante maatregelen komt voor de kerken, dan zal de veiligheidscommissie hierover vergaderen. Mochten de maatregelen verlengd moeten worden, dan hopen we het winterwerk digitaal doorgang te laten vinden, zodat het met elkaar openen van het Woord door kan gaan.

We willen u vragen om bij het bezoek van kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten de richtlijnen van de RIVM op te volgen. Dus blijf thuis bij klachten, ontsmet uw handen bij binnenkomst, gebruik een mondkapje bij het lopen in het kerkgebouw, laat uw naam registreren en volg de aanwijzingen van de BHV op. Zo houden wij het voor u en de andere bezoekers veilig.

 

Vragen

Heeft u vragen of zijn u dingen onduidelijk? Neem dan contact op met kerkvoogd Peter Davelaar 0650270060

 

Tenslotte

Voor al het bovenstaande geldt: Zo de HEERE wil en wij leven.

 

Met vriendelijke groet,

Kerkenraad en Kerkvoogdij.

 

 

 

Aanvullende gegevens