Uitnodiging kerkdiensten

Voor de kerkdiensten zondag 25 oktober wordt u uitgenodigd, wanneer uw achternaam begint met de volgende letters:

  • Morgendienst 25-10-2020  A t/m D
  • Middagdienst 25-10-2020  E t/m L 

 

Nieuwe maatregelen (15 oktober 2020)

Het aantal coronabesmettingen in ons land en op de dorpen stijgt hard. Ook in onze gemeente zien we een toename van aantal mensen dat positief getest is op corona. Om verdere stijging te voorkomen heeft de overheid de kerken gevraagd om het aantal bezoekers terug te brengen naar 30 en de komende 4 weken alle niet-noodzakelijke bijeenkomsten voor volwassenen niet door te laten gaan. Door dit terugbrengen van het aantal contactmomenten krijgt het virus minder kans zich te verspreiden.

De veiligheidscommissie (bestaande uit afgevaardigden van de kerkenraad en kerkvoogdij) heeft besloten dit advies van de overheid op te volgen. Dit betekent:

  1. Het aantal personen in de kerkdiensten wordt teruggebracht naar 30 personen, exclusief personeel. Gezien het beperkte aantal bezoekers is er geen kinderoppas.
  2. Al het jeugdwerk gaat door. Dit betreft de catechisaties, belijdeniscatechisatie, club en JV's.
  3. Alle kerkelijke activiteiten voor volwassenen (buiten de kerkdiensten om) gaan niet door. Dit betreft de Bijbelkring, jongerenkring en de mannen- en vrouwenvereniging.

Deze maatregelen zijn genomen op 15 oktober en gelden voor 4 weken. Wanneer de overheid met nieuwe maatregelen komt, zal de veiligheidscommissie hierover vergaderen. We hopen dat dan het aantal besmettingen zo is teruggelopen dat het winterwerk weer hervat kan worden. Mochten de maatregelen verlengd moeten worden, dan hopen we het winterwerk digitaal doorgang te laten vinden, zodat het met elkaar openen van het Woord door kan gaan.

We willen u vragen om bij het bezoek van kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten de richtlijnen van de RIVM op te volgen. Dus blijf thuis bij klachten, ontsmet uw handen bij binnenkomst, gebruik een mondkapje bij het lopen in het kerkgebouw, laat uw naam registreren en volg de aanwijzingen van de BHV op. Zo houden wij het voor u en de andere bezoekers veilig.

 

Vragen

Heeft u vragen of zijn u dingen onduidelijk? Neem dan contact op met kerkvoogd Peter Davelaar 0650270060

 

Tenslotte

Voor al het bovenstaande geldt: Zo de HEERE wil en wij leven.

 

Met vriendelijke groet,

Kerkenraad en Kerkvoogdij.

 

 

 

Aanvullende gegevens