Uitnodiging kerkdiensten

Voor de kerkdiensten word er vanaf 01-12-2020 gewerkt met het uitnodiging stysteem van Kerktijd.

Kerktijd is een eerlijk en roulerend uitnodigingssysteem waarin iedereen evenveel kans heeft om een kerkdienst te bezoeken. Kerktijd.nl werkt anders dan een gewoon reserveringssysteem. Het systeem houdt zelf bij wie het langst geen kerkdienst heeft bezocht en daarom als eerste een uitnodigingsmail mag krijgen. Bij afmeldingen worden automatisch nieuwe mensen uitgenodigd.

 

 Aanmelden kerkdiensten
Omdat met het huidige systeem het aantal bezoekers per kerkdienst erg verschilt, willen we als kerkvoogdij gebruik gaan maken van Kerktijd.nl

De eerste mogelijkheid is dat u zich zelf aanmeld via de link: https://app.kerktijd.nl/member/register/a8bc1f7d-9927-486d-86e7-bfee61cdf709. U kunt dan een eigen account aanmaken met een wachtwoord en daar uw naam en email adres invullen en gelijk aangeven met hoeveel personen u normaal naar de kerk komt.

Als dit niet lukt, kunt u ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat hij u mailadres heeft, graag dan ook, voor zover u over een mobiel telefoon beschikt met vermelding van u mobiele nummer. Dan sturen wij u een mail met daarin de link om u aan te melden.
Als u niet over een emailadres beschikt en wel naar de kerk wilt komen, wilt u dit dan doorgeven aan kerkvoogd Peter Davelaar, telefoon 06 502 700 60, dan kunnen wij voor u een aanmelding in orde maken

 

Nieuwe maatregelen (24 februari 2021)

Naar aanleiding van de kleine verruimingen die de overheid heeft aangekondigd, waaronder het weer openstellen van de scholen, heeft de veiligheidscommissie het volgende besloten:

  1. Het aantal volwassenen dat per kerkdienst wordt uitgenodigd is opgehoogd naar 30, exclusief kinderen en personeel. Er is geen kinderoppas.
  2. De catechisaties, belijdeniscatechisatie en JV's worden in de week ná biddag opgestart. In de week vóór biddag (3 maart) gaat de geplande online catechisatie- en JV-avond door.
  3. De kinderclub kan vanaf dinsdag 2 maart weer bijeenkomen.
  4. De digitale Bijbelstudieavonden gaan in huidige vorm door. Voor de Paasviering is het aantal aanwezigen opgehoogd tot het aantal van de Kerstviering.
  5. Alle niet-noodzakelijke vergaderingen komen te vervallen of vinden digitaal plaats. Dit geldt voor de kerkenraadsvergaderingen, diaconievergaderingen, kerkvoogdijvergaderingen en commissievergaderingen. Dit blijft zo. Omdat onderlinge samenwerking binnen de kerkenraad en kerkvoogdij belangrijk is, komt er in maart ruimte voor een kerkenraadsvergadering en kerkvoogdijvergadering.
  6. Huisbezoek komt in principe te vervallen, behalve voor crisispastoraat en pastoraat op dringend verzoek van het gemeentelid zelf.

Deze maatregelen gelden tot nader orde en zijn genomen onder het voorbehoud dat de besmettingscijfers niet hard stijgen.

We willen u vragen om bij het bezoek van kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten de richtlijnen van de RIVM op te volgen. Dus blijf thuis bij klachten, ontsmet uw handen bij binnenkomst, gebruik een mondkapje bij het lopen in het kerkgebouw, laat uw naam registreren en volg de aanwijzingen van de BHV op. Zo houden wij het voor u en de andere bezoekers veilig.

 

Vragen

Heeft u vragen of zijn u dingen onduidelijk? Neem dan contact op met kerkvoogd Peter Davelaar 0650270060

 

Tenslotte

Voor al het bovenstaande geldt: Zo de HEERE wil en wij leven.

 

Met vriendelijke groet,

Kerkenraad en Kerkvoogdij.

 
 
 

Aanvullende gegevens