Benefiet korenconcert t.b.v. Woord en Daad op D.V. 14 juni


Op vrijdag 14 juni a.s. geeft het koor Oriolus uit Maarn in samenwerking met het mannenensemble Cantare uit Woudenberg, beiden onder leiding van André van Vliet, een benefietconcert in de Sionskerk in Terschuur.

Medewerkenden zijn organist Bertus Lap en panfluitiste Noortje van Middelkoop.

Tijdens dit benefietconcert worden gelden ingezameld voor de stichting Woord en Daad ten behoeve van het project hulp aan Zuidelijk Afrika: Mozambique, Malawi en Zimbabwe naar aanleiding van de orkanen Idai (14 maart) en Kenneth (29 april) die op over Mozambique, Zimbabwe en Malawi trokken.

Tijdens het concert zal mw. Rina Molenaar van Woord en Daad informatie over het project geven. Koorleden, dirigent en musici verlenen belangeloos hun medewerking aan het concert!

De toegang is gratis.

Er wordt gecollecteerd voor dit project van Woord en Daad. Na het concert is er gratis koffie, thee en fris. Aanvang om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. 

 

 

Benefiet concert

 

Klaarzetten kerkzaal

Voor het klaarzetten van de kerkzaal rekenen we op D.V. zaterdag 15 september om 18.30 uur op groep 3 (dhr. J. Kortus (jr)). De volgende personen worden dan verwacht: Chris Veldhuizen, dhr. P v/d Meijde, dhr. H. Nap.

Op D.V. zaterdag 22 september is de opening van het winterwerk gepland. De stoelen zullen dan klaargezet worden door de aanwezigen op deze avond.

Als u afwezig bent, vragen wij u om zelf te ruilen met iemand uit een andere groep of op andere wijze voor vervanging te zorgen.

Verkoop collectebonnen

Op D.V. maandag 17 september zal er weer een verkoop collectebonnen plaatsvinden. De verkoop vindt zoals gebruikelijk plaats in onze tijdelijke locatie aan de Tolboomweg 3, van 19.00 uur tot 19.45 uur. Wij verkopen bonnen met een waarde van € 0,50 van € 1,00 en van € 2,50.

U kunt bonnen kopen in vellen van 20 stuks. Betalen kan contant, via een bankoverschrijving of door vooraf het bedrag over te maken via telebankieren. Bankrekeningnummer voor de collectebonnen 5810.42.379

Verkoop snoep en kaarten

Tijdens de collectebonnen verkoop is er ook weer gelegenheid om snoep en kaarten te kopen. Het is bij ziekte (lichamelijk of psychisch) altijd fijn om medeleven te ondervinden en dat kan al met het versturen van een kaartje. Doet u ook mee? U steunt hiermee het bouwfonds. Ook worden rollen snoep verkocht. Velen hebben de weg naar de snoepverkoop al gevonden. Wanneer u rollen snoep en kaarten koopt, steunt u daarmee eveneens het bouwfonds van onze gemeente. Tevens kunt u waardebonnen kopen voor een taart. Dit is ook leuk om cadeau te geven.

Verjaardagsfonds

De opgehaalde zakjes van het verjaardagsfonds over de maand augustus willen we graag tellen op maandag 17 september. Graag de zakjes inleveren tijdens de verkoop collectebonnen. Als dit niet lukt kunt u ze ook voor deze datum afgeven bij commissielid van Vliet.

Collecten maart

De collecte opbrengst van de verschillende diensten gedurende de afgelopen maand maart geven wij u graag weer door. Als gemeenteleden bracht u via de verschillende collecten de volgende bedragen bijeen:

Kerkvoogdij collecten € 806,61

Bouwfonds € 638,50

Jeugdwerk € 233,70

Woonvergoeding predikant € 206,86

Instandhouding predikantsplaats € 267,20

Het maandtotaal van de collecten voor het werk in eigen gemeente komt hierbij op € 2.152,87.

Allen die aan dit prachtige resultaat hebben bijgedragen willen we hiervoor hartelijk dank zeggen.

Bereikbaarheid tijdens de diensten

Wanneer u tijdens de kerkdiensten telefonisch contact wilt hebben met de dienstdoende koster kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23707981.

Opnamen van diensten

Wanneer u een cassettebandje of een CD van een kerkdienst wilt hebben, dan kunt u deze bestellen bij dhr. E.G. Berkhof (461861) of bij dhr. A. Florijn (462296). De kerkdiensten en ook de jongerenavonden zijn op te halen op de website. U kunt deze dan opslaan op uw eigen computer of u kunt dan zelf een CD maken.

 

De kerkvoogdij

 Raambilljet Harm Hoeve 26 maart 2021


 

 

Eerste Boeren Winterfair in Terschuur

De orgelcommissie organiseert op D.V. 1 december aanstaande een gezellige winterfair in de monumentale boerderij van de fam. Doornenbal aan de Hoevelakenseweg 177 in Terschuur.

De opbrengst van de fair is bestemd voor het orgel in de nieuw te bouwen kerk. Het evenement zal binnen plaatsvinden. De opzet is zodanig dat deze is afgestemd op de tijd van het jaar en er voor ieder wat wils is. De aanmeldingen van standhouders is overweldigend, zodat we inmiddels tot de laatste meter bezet zijn.

We hebben enkele kramen met eigen producten en daarnaast zijn er diverse standhouders die een keur aan artikelen te koop aanbieden. Zo maar een greep uit de artikelen die onze standhouders aanbieden: tupperware, bloemstukjes/boeketten, kaarsen, biologische streekproducten, home decoration, potten en pannen uit grootmoeders tijd, curiosa, uitgebreid assortiment gebruikte (ook oude!) en nieuwe boeken (ook kinderboeken), borduurartikelen, nestkastjes en vogelhuisjes, serviezen, kunststof dieren, uitgebreide kaartencollectie, brocante, swipe producten, sieraden, sjaals en tassen, vogelvoer(decoratie), arretjescake,)…. en dat is nog niet alles! Ook de kledingzolder is open.

Verder is er natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens. Naast koffie en thee met taart of cake, zijn onder andere warme erwtensoep en broodjes warme worst verkrijgbaar. Om mee te nemen zijn er onder andere diverse kipproducten, ambachtelijke slagerserwtensoep en -rookworst als ook een keur aan heerlijke streekproducten. Van diverse lekkernijen die te koop worden aangeboden, kunt u eerst ter plekke proeven!

Ook aan de jongelui en de kinderen is gedacht. Naast de sjoelbak is er gelegenheid om taaitaai te happen! Ook ontbreken de kuikens niet.

Aan sfeer zal het niet beslist ontbreken, vanwege de authentieke entourage van de boerderij en de inrichting van de ruimte waar de fair gehouden wordt. Kortom: het belooft een leuke en aantrekkelijke fair te worden! Noteer daarom in uw en jouw agenda: zaterdag 1 december van 10.30 tot 15.30 uur, Hoevelakenseweg 177 in Terschuur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij fam. Nap (0342-462358/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Onderstaande standhouders zijn er te vinden:

-          Alie’s Tupperware

-          Doornenbal Borduurwerk & homedecoratie

-          Diwitru,  Fotokaarten enzo

-          De Biohof, Biologische producten

-          Jolanda Boekhout, Homedecoratie en vogelvoerdecoraties

-          Van Maanen, Swipe producten

-          Eline van Bloemendaal, Bloemwerk

-          Van Mourik, Sieraden, sjaals en tassen

-          Boekenstek: veel gebruikte en ook nieuwe boeken (ook kinderboeken, theologie, etc. etc.)

-          Brouwer: kaarsen, arretjescake en meer

-          Van de Kamp: vogelhuisjes, nestkastjes, potten en pannen uit grootmoeders tijd(!)

-          Donkersteeg: antiek en curiosa

-          Beukers: serviezen, porselein, dienbladen, kunststof dierenbeelden

 

 


Grotere kaart weergeven

Aanvullende gegevens