Vijfde Boeren Winterfair in Terschuur

De orgelcommissie organiseert op D.V. 19 november aanstaande een gezellige winterfair in de monumentale boerderij van de fam. Doornenbal aan de Hoevelakenseweg 177 in Terschuur. De opbrengst van de fair is bestemd voor het orgelfonds. Het evenement zal  binnen plaatsvinden: op deel, in de mooimijt en in de schuur met aangesloten tent. De opzet is zodanig dat deze is afgestemd op de tijd van het jaar en er voor ieder wat wils is.

 

Er zijn diverse standhouders die een keur aan artikelen te koop aanbieden en de variatie is nóg gevarieerder dan in vorige jaren. Zo maar een greep uit de artikelen die onze standhouders aanbieden: boeketten, planten, home decoratie, potten en pannen uit grootmoeders tijd, curiosa, borduurartikelen, wol en haakgarens, speelgoed, uitgebreide kaartencollecties, arretjescake, Swipe producten, waspoeders, diervoeders, tuinbenodigdheden, brocante, swipe producten, aloë vera producten, sieraden, sjaals en tassen, koor-, orgel- en vertelcd’s, baretten, omslagdoeken, knuffeldoekjes, Optidee producten, sfeercadeaus, …. en dat is nog niet alles! Ook de kledingschuur is open en we hebben diverse etenswaren oom mee te nemen: kipproducten, slagers erwtensoep en (rook)worst, kaas, vlees, ambachtelijke eiroem-advocaat, appels en peren, speculaasproducten, etc.

 

Verder is er natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens. Naast koffie en thee met huisgemaakte appeltaart of cake, zijn onder andere warme ambachtelijke erwtensoep en broodjes warme slagersrookworst verkrijgbaar in het gezellige boerderijrestaurant. In de hooimijt kunt u heerlijke warme kibbeling eten. Om mee te nemen zijn er onder andere diverse kipproducten, ambachtelijke slagerserwtensoep en –rookworst en grillworst, ovenheerlijke speculaasproducten als ook heerlijke streekproducten zoals eiroem-advocaat. Van diverse lekkernijen die te koop worden aangeboden, kunt u eerst ter plekke proeven! Ook aan de jongelui en de kinderen is gedacht. Naast de sjoelbak zijn er dit jaar weer jonge konijntjes. Aan sfeer zal het beslist niet ontbreken, vanwege de authentieke entourage van de boerderij en de inrichting van de verschillende ruimten waar de fair gehouden wordt. Kortom: het belooft opnieuw een leuke, gezellige en aantrekkelijke fair te worden! Op zaterdag 19 november tussen 10.00 uur tot 15.00 uur hopen we u en jou te mogen verwelkomen op de Hoevelakenseweg 177 in Terschuur: van harte welkom!

 

.

konijntjes

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij fam. v/d Berg (0342-461922 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Nieuw dit jaar; verse oliebollen

 

Standhouders:

Jamako :    mevr. van Tamelen Hoevelaken
Bloemen en planten : mevr. Vreekamp
Swipeproducten : mevr. van Maanen
Fotokaarten en foto-cadeautjes : Diwitru
Homedecoratie : mevr. Boekhout
Wol en haakgarens : mevr. van Doornik
Hoeden, Borduurwerken en homedeco : mevr. Doornebal
Wasmiddel en dier- en tuinbenodigheden : dhr. Donker
Spullen uit grootmoeders tijd : dhr. van de Kamp
Sieraden  : mevr. Haring
Tupperware ** : mevr. van Roekel
Cadeau en sfeer, portemonnees en kruiken : mevr. Kraay
Stoommachines, laat er alles van zien : dhr. Schuring
Tweedehands hoeden, baretten en tasjes : mevr. Moerman
Planten en bloemen : mevr. Molenbroek
curiosa en snuisterijen : mevr. de Jong

** Het aktuele assortiment op de site van Tupperware kunnen kijken en naar aanleiding daarvan kunt u uw bestelling doen (www.tupperware.nl)

 

Ook verkrijgbaar:


Diverse Kaarten en kerstkaarten, snoeprollen,rookworst en speculaasproducten,
kipproducten, kaas en warme kibbelingen

 

Klik op bestellijst voor de kipproducten om deze op te halen. 

 

 

Routebeschrijving Boeren Winterfair Terschuur

De boerderij waar de winterfair gehouden worden is gevestigd aan de Hoevelakenseweg 177 in Terschuur. Door onderstaande route te volgen komt u op de plaats van bestemming.

Vanuit de richting Amsterdam/Amersfoort/Apeldoorn/Ede

A1, afslag 15 (Barneveld/Ede). Onderaan de afrit linksaf richting Nijkerk/Amersfoort. Na circa 1 kilometer neemt u de 3de afslag op de rotonde richting Terschuur (Rijksweg). Deze weg gaat over in de Hoevelakenseweg en u vervolgt de weg in Terschuur. Als u Terschuur verlaat ligt de boerderij na ongeveer 800 meter aan uw linkerzijde.

 

 

                       

 

Aanvullende gegevens